O meni

Slađana Filipović, Astrolog

Astrolog, Slađana Filopović je jedna od astrologa iz grada sa Nišave.

Svojim poznavanjem astrologije veoma se brzo plasirala medju ostalim kolegama iz Srbije.

Vrsni poznavalac i zaljubljenik u Astronomiju i svega što je na nebu.. planeta, asteroida, zvezda, galaksije.. ali i avijacije kako civilne tako i vojne. Po profesiji carinik, bez zaposlenja…

Svoj početak beleži na televizijama u Vojvodini od 2000 – 04 god., a od aprila 2004 u Nišu na RTV Nais, zatim TV Yumbo, PULS TV …. Od Aprila 2005 na RTV Belle Amie postiže maksimalnu popularnost i gledanost kao i poverenje širokog auditorijuma. Njene emisije u kontaktu sa gledaocima dostigle su vrhunac i oduševljenje kako gledalaca tako i onih koji su pozivali direktno u kontaktu. Svaka emisija je počinjala s najavom o planetarnom rasporedu a kontakti s auditorijumom odisali su pozitivnom energijom i poštovanjem prema svakom od gledalaca. Za vreme rada na RTV Belle Amie pred novu godinu snimljena je najkontraverznija „Skrivena kamera – Astrolog“, koja je reprizirana nebrojeno puta na zahtev gledalaca. Kolege koji su bili s one strane žice tražili su savete za stomačne probleme, gasove, pa čak i krava koja neće da daje mleko…. Deo ove skrivene kamere pogledajte na ovom linku .

Osim emisija uživo i kontakta sa auditorijumom, Sladjana je nastavila svoj rad od aprila 2007 da svake subote govori o nekoj aktuelnoj temi. Sa predviđjanjima o događajima za predstojeći period, najavila je mnoge događaje na globalnom nivou kao sto su: kriza među mladim svetom, srednjoškolcima, ocepljenje Kosova u Februaru… hapšenja generala iz vojnog vrha, avionske nesreće, uspehe Srpskih političara, povratak SPS na političku scenu, jačanje Rusije, uspeh naših reprezentativaca na OI 2008 u Pekingu, saobraćajnu nesreću nekih popularnih ličnosti (Danila supruga Nataše Beklavac i stradanje Tošeta Proeskog),  kao i nacionalnu tugu cele bivše Jugoslavije. Samo tri dana pre tog događaja Slađana je opisala sve ali Tošino ime nije spomenula… Deo ovog snimka i komentare možete videti na linku, pod nazivom  Zaplakaće cela juga.

Osim privatnog kontakta sa klijentima, Slađana radi i putem telefona ili poštom šalje analize horoskopa i sve ono što klijenti zahtevaju.

Lični je astrolog nekih poznatih ličnosti sa estrade i sporta…

Uspostavite kontakt sa Sladjanom…