21st dec2016

Uputstvo za koriscenje kupona

autor: Slađana Filipović

astro

Ovaj  ASTROLOSKI kupon sa COD-om  mozete iskoristiti za;

 

– Sva astroloska predavanja, seminari, edukacije.

– Jedna astroloska   konsultacija  na Skype u trajanju od 10 minuta.

– Natalni, Solarni, lunarni, Sinastriski, poslovni, medicinski, karmicki i ostale zakazane astroloske    konsultacije

– Tarot konsultacija

Vazi za 2017 i 2018 godinu !

 

 

INSTRUKCIJE

Pozvati ili poslati SMS poruku na 063 88 92 997. Ostaviti svoje licne podatke ime prezime, mail, fiksni broj telefona i sta vas od svega navedenog interesuje. Moze biti samo jeda stavka, a mozete biti zainteresovani za sve od ponudjenog. Obavezno napisati broj CODA sa kupona.

 

Predavanja

–  Predavanja su sa ovim kuponom su besplatna  pa cete biti pozvani SMS-om  ili  telefonom. Dovoljno je da samo potvrdite svoje prisustvo

 

Seminari i kursevi

– Seminari ili kursevi – edukacije ce biti organizovani u zavisnosti kada se formira  grupa za odredjenu oblast. Ovde je cena 50% manja od realne.

 

Skype

– Konsultacija  na  Skype je besplatna !  Dovoljno je da posaljete zahtev sa Vaseg Skype naloga na moj  ID Skype;  sladjana.filipovic1   Kada Vam  potvrdim  zahtev morate mi poslati Vas CODE broj sa kupona.

Tada cu vam zakazati  termin za  konsultaciju.  Napisacet mi vase podatke; datum, godinu, sat  i mesto rodjenja. Napisite jedno  konkretno pitanje .

 

Konsultacije

– Konsultacije za natalnu horoskop i ostale je 50% od vazece cene. Horoskop se moze uraditi putem fiksnog telefona, Skype-a, ili licno u dogovoru s astrologom. Naravno sve ovo vazi uz kupon sa brojem

 

Tarot

– Tarot konsultacije se obavljaju iskljucivo licno. Trajanje konsultacije je 1 sat, a ovaj kupon vazi i za ovu opciju 50% cene samo za nosioca kupona .